Soalan Lazim

Kami menyediakan perkhidmatan perbandingan insurans kenderaan.Dengan aplikasi kami,anda boleh membuat perbandingan sebut harga daripada pelbagai syarikat insurans dan memperbaharui insurans dengan mudah samada dari rumah atau pejabat anda.

Pemilik-pemilik kenderaan yang ingin mendapatkan tawaran perlindungan insurans yang terbaik berserta penjimatan kos.

.

Kami akan menghantar sebut harga yang telah lengkap melalui WhatsApp anda?

Perkhidmatan perbandingan insurans dan sebut harga yang kami hantar kepada anda adalah percuma.Kami tidak mengenakan sebarang bayaran.

Oh yes, we are a registered Malaysian company based in Selangor. Coverme Systems Sdn Bhd (1443495-D)
T3-2D Kompleks Amaniah 68100 Batu Caves Selangor  

Kami menerima pelbagai kaedah pembayaran, perbankan dalam talian melalui FPX. Kad Kredit / Debit dan e-Wallet. Platform pembayaran kami dijana oleh Billplz.

Senarai panel insurans kami adalah Zurich Takaful, Syarikat Takaful Malaysia, Takaful Ikhlas, RHB Insurance, Tokio Marine dan Etiqa Takaful.

Laman web/aplikasi kami adalah selamat dan terjamin sepenuhnya. Maklumat yang disalurkan atau yang masuk ke laman web kami adalah sulit/private (SSL).Semua transaksi pembayaran dikendalikan sepenuhnya oleh Billplz, platform pembayaran e-dagang yang berpangkalan di Malaysia.

Setelah pembayaran dibuat,pihak kami akan menghubungi anda mengenai maklumat tarikh penghantaran.Jangkamasa penghantaran antara 1 -3 hari bekerja mengikut lokasi anda.

Pihak kami bersedia untuk menjawab sebarang pertanyaan anda. Sila WhatsApp di Talian +6019-2736219 atau emel kami di [email protected]