Dapatkan
Perlindungan!

Perbaharui Insurans Kereta & Motosikal Anda
Hari Ini

Pilih Kenderaan Anda

Bandingkan Harga / Premium Insurans Anda

Mudah

Kirimkan maklumat anda dalam borang sebut harga, supaya kami mengetahui jenis insurans yang anda perlukan.

Kami berkhidmat untuk anda

Kami akan mendapatkan sebut harga untuk kenderaan anda dengan segera dari panel penyedia insurans kami. Anda kemudian boleh membandingkan dan memilih tawaran terbaik yang sesuai dengan kenderaan anda.

Anda DiLindungi

Cepat dan mudah untuk memperbaharui insurans kenderaan dan cukai jalan di Coverme.my. Kami menyediakan transaksi dalam talian yang cukup selamat dan juga perkhidmatan penghantaran cepat, terus ke rumah.

Bantuan

Kami sentiasa bersedia membantu sekiranya anda memerlukan bantuan. Sila hubungi kami melalui whatsapp atau hantar emel kepada kami.

Perbandingan Insurans Di Hujung Jari Anda

Insurans & Cukai Jalan

Penghantaran Terus Ke rumah

Insurans & Cukai Jalan
Penghantaran Terus Ke rumah

Mengenai Insurans Kenderaan Anda

Panduan

Insurans Komprehensif

Jenis insurans kereta ini merangkumi hampir semua perkara, termasuk kos pembaikan dan penggantian kereta anda sendiri. Ini adalah jenis insurans kenderaan yang menjadi pilihan di Malaysia. Disyorkan.

Faedah

Bagus untuk meneliti faedah perlindungan yang ditawarkan oleh syarikat insurans. Kerana kebanyakan faedah tambahan perlindungan adalah percuma. Maka bandingkan dan pilihlah yang terbaik untuk kenderaan anda.

Insurans Kereta Pihak Ketiga,Kecurian dan Kebakaran

Berbanding dengan Comprehensive, insuran TPFT hanya meliputi kehilangan, kecurian dan kerosakan kebakaran pada kenderaan anda. Tapi ia menawarkan lebih perlindungan berbanding TPO.

Perlindungan Tambahan

Perlindungan tambahan adalah faedah sampingan yang mungkin anda tambahkan di atas perlindungan insurans kenderaan anda. Seperti kerosakan cermin kereta, bencana dari alam seperti banjir, tanah runtuh, kekecohan awam seperti mogok dan rusuhan .

Insurans Kereta Pihak Ketiga

Ini adalah jenis insuran kenderaan paling murah dan paling asas yang merangkumi HANYA kerosakan pada orang lain atau harta benda mereka. Sekiranya berlaku apa-apa pada kenderaan anda sendiri, anda perlu membayar kos nya sendiri

e-Hailing

Sekiranya anda seperti ribuan orang yang memperoleh pendapatan dengan memandu untuk syarikat e-hailing seperti Grab, dibawah undang-undang Malaysia kenderaan anda wajib mempunyai perlindungan e-Hailing.

Perlindungan Insuran Sebenar

Sertailah ramai pelanggan gembira yang telah menggunakan Coveme.my untuk keperluan insuran kenderaan mereka. Bandingkan dan jimat .

0
Pemilik Kenderaan Yang Berpuashati

Dengan Kerjasama Syarikat-Syarikat Insurans Yang Utama

Pelanggan Yang Berpuashati

5/5